Aquaréna Mogyoród

Az M3-as autópálya mentén, Mogyoród közelében fekvő Aquaréna hazánk egyik legnépszerűbb vízi- és csúszdaparkja. A medencéket csúszdákkal kombináló együttest 2003-ban építették egy domboldalba, ahol a természetes lejtők nagyszerű adottságait használták ki. 

Nyári tömeg a gyerekmedencénél
A park népszerű elemei a magába szippantó UFO, a felfújható gumikkal használható Vadvízi Folyó és Rafting, illetve a Nagy csobbanás hullámzó csúszdái. Ezen kívül föld alatt haladó vakondcsúszdákat, lassan hömpölygő folyót, vízeséssel díszített barlangot és kalandcsúszdákat is találunk a parkban. A csúszdák és medencék között kifejezetten gyerekek számára készült szórakoztató elemeket is építettek. 

A Lassú Folyó és a csúszdákkal behálózott domboldal
A bejáratnál található burkolt parkoló, ám ez egy zsúfoltabb napon közel sem elég a megannyi autó befogadására, így lehet, hogy a szántóföldre kényszerülünk. A parkban karszalaggal vehetőek igénybe a szolgáltatások, zárható szekrények, öltözők és büfék is rendelkezésre állnak. Több napozásra alkalmas zöldfelületet és néhány sportpályát is találunk, ha meguntuk volna a vízi élményeket.  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése